OM MIG

Jeg arbejder for, at alle kan få plads til at være sådan, som de er

Jeg har følt mig forkert i en stor del af min ungdom. Jeg blev ikke spejlet i de kvaliteter, jeg havde af empati, følsomhed og ro, og derfor forstod jeg ikke, at dette var kvaliteter. Jeg troede, jeg skulle være som samfundet og min omgangskreds, for at være rigtig.

Det var først, da jeg som 21årig tog på højskole, at jeg forstod, at der absolut intet forkert var i sådan, som jeg er. At det jeg har med mig er præcis lige så værdifulde kvaliteter, som dem, jeg troede, jeg burde have.

Her begyndte mit arbejde for at få plads og rum til sådan, som jeg er. Og selvom det er et arbejde, man kan have med sig for evigt, er jeg i dag et sted, hvor jeg helt grundlæggende har plads til mig selv og til det, der sker i mit liv.

Jeg har fundet hjem til mig selv.

Det betyder ikke, at jeg altid har det godt og at livet går let som en leg. Det betyder, at jeg har et trygt sted at leve mit liv ud fra. Og at jeg altid har dette trygge sted med mig. Fordi det findes i mig.

Og de kvaliteter, som jeg tidligere dømte ude, er dem, der i dag gør mig til en rigtig god terapeut. Jeg har meget stor empati og nærvær, jeg har respekt for mit fag og jeg har ikke et projekt med dig. Jeg vil bare gerne hjælpe dig til at finde der i dig, hvor du har hjemme.

Uddannelse

VaneCoach

VaneCoach IVS (2017)

Psykomotorisk Personlig Træner

UCC Nordsjælland (2016)

Professionsbachelor i psykomotorisk terapi og afspænding

UCC Nordsjælland (2014-2018)

Kurser

Manuelle teknikker – kroppens for- og bagside

Kropsliv.dk v/Siff Skovenborg (2020)

Psykomotorisk workshop om bækkenet – hoftebevægelighed, styrke og afspænding af bækkenbund og sæde

Kropsliv.dk v/Siff Skovenborg (2017)

Samfundets eller individets ansvar?

Jeg er, og har altid været, meget optaget af, hvordan de strukturer vi lever i påvirker, hvordan vi har det. Den måde samfundet er struktureret i Danmark sætter høje krav til individet. For høje krav. Og når det enkelte menneske lider under disse krav – som vi ser mange gøre med bl.a. stress, angst og depression – så lader samfundet også det enkelte menneske om at få det bedre.

Jeg elsker individuel terapi og jeg synes, der kan ske helt fantastiske ting i det rum, der skabes mellem terapeut og klient. Men jeg har for øje, at der måske er en del af det du kommer med, som stammer fra de strukturer, du er vokset ud af. Fordi lige nu påtager rigtig mange mennesker sig individuelt ansvaret for noget, der bedst kan ændres kollektivt.

Du er meget velkommen til at skrive til mig

Hvis du har spørgsmål, du gerne vil have afklaret inden den gratis introkonsultation.